Accent Adviseurs Hero image

Werken bij Accent adviseurs

Onze
vacatures

Bij Accent adviseurs krijg je ruimte voor je eigen visie en ontwikkeling. Wij vinden het belangrijk dat iedereen de vrijheid voelt om te verkennen en te verbeteren, maar ook ervaart dat er een team achter hen staat. Een team waar ook jij deel van uit kan maken. Bekijk onze vacatures hieronder.

Buig jij je graag over vraagstukken hoe wij onze leefomgeving moeten inrichten? Vind jij uitdaging in inhoud én proces? En zoek je de ruimte om de grenzen van je vak te verkennen? Wij zijn op zoek naar een ervaren adviseur op het scheidingsvlak van ruimtelijke ontwikkeling.

LEES MEER EN SOLLICITEER

Ben jij de leider en regisseur van projecten waarin je te maken hebt met bestuurders, burgers, ondernemers, adviesbureaus, aannemers en projectontwikkelaars? Vind jij uitdaging in inhoud én proces? En zoek je de ruimte om de grenzen van je vak te verkennen?

LEES MEER EN SOLLICITEER

Buig jij je graag over vraagstukken om onze woon- en leefomgeving prettig(er) bereikbaar te maken en te houden? Vind jij uitdaging in inhoud én proces? En zoek je de ruimte om de grenzen van je vak te verkennen? Accent adviseurs is op zoek naar een breed georiënteerde adviseur verkeer/mobiliteit.

LEES MEER EN SOLLICITEER

Interesse in een baan bij Accent adviseurs, maar op dit moment zie je geen passende vacature op de website staan? Wij staan altijd open voor pro-actieve en geïnteresseerde adviseurs. Stuur ons dan een open sollicitatie.

LEES MEER EN SOLLICITEER

Interesse om je afstuderen bij Accent adviseurs te doen? Als leerervaring en misschien wel met het oog om bij ons te komen werken? Wij staan altijd open voor pro-actieve, enthousiaste en zelfstandige studenten/afstudeerders. Stuur ons daarvoor een bericht.

LEES MEER EN SOLLICITEER