Accent adviseurs in TWEE minuten

Accent adviseurs ontstaat in 2005 en bestaat uit specialisten en generalisten. Als adviesbureau voor de fysieke leefomgeving ontwikkelen wij visies binnen een complex speelveld van wensen, trends en regels. Binnen deze kaders belooft Accent één ding: we geven behoeften, opdrachtgevers en de maatschappij de ruimte. Hoe onze adviseurs dat doen?

Ontdek het in de film hierboven.

‘De opdracht
vanuit de gemeente
is zowel duidelijk
als urgent’

De waarden die ons leiden

Wie bij of met Accent werkt, voelt de vrijheid om te verkennen, het randje op te zoeken en verbetering te vinden. Onafhankelijk, maar altijd vanuit de wetenschap dat er een team van collega’s, deskundigen en partners achter ons staat.

Wij zien onze adviezen als een vertrekpunt voor de toekomst. Door objectief, transparant en vooral eerlijk te zijn in ons doen en laten, kun je erop bouwen dat het een toekomst wordt waar we zelf ook deel van uit willen maken.

We weten waar wij mee bezig zijn. Wat het totaalplaatje is. En vinden het heerlijk om die visie te realiseren in balans met details, regels en procedures. Zo zijn wij verrassingen voor, lopen processen soepel en werken we samen naar een ambitieus resultaat.

Hoe complex de uitdagingen in onze leefomgeving ook zijn, Accent bijt zich erin vast. We zijn betrokken van begin tot eind, van visie tot realisatie. Alles hangt samen en is met elkaar verbonden. Juist daarom is Accent dat ook met iedere uitdaging die wij aangaan.

Zo werken wij samen

Wij werken liever niet voor opdrachtgevers, maar mét opdrachtgevers. Onze werkwijze kenmerkt zich door een strak gearrangeerd samenspel. Met gedeelde taken. Gedeelde verantwoordelijkheden. En gedeelde successen.

Hieronder een selectie van onze opdrachtgevers.

flight_forum
gemeente_hilvarenbeek
gemeente_vught
gemeente_oisterwijk
peka_kroef
gemeente_reusel_de_mierden

Werken bij Accent

Bij Accent adviseurs krijg je ruimte voor je eigen visie en ontwikkeling. Wij vinden het belangrijk dat iedereen de vrijheid voelt om te verkennen en te verbeteren, maar ook ervaart dat er een team achter hen staat. Een team waar ook jij deel van uit kan maken. Bekijk onze vacatures hieronder.

Buig jij je graag over vraagstukken hoe wij onze leefomgeving moeten inrichten? Vind jij uitdaging in inhoud én proces? En zoek je de ruimte om de grenzen van je vak te verkennen? Wij zijn op zoek naar een ervaren adviseur op het scheidingsvlak van ruimtelijke ontwikkeling.

LEES MEER EN SOLLICITEER

Ben jij de leider en regisseur van projecten waarin je te maken hebt met bestuurders, burgers, ondernemers, adviesbureaus, aannemers en projectontwikkelaars? Vind jij uitdaging in inhoud én proces? En zoek je de ruimte om de grenzen van je vak te verkennen?

LEES MEER EN SOLLICITEER

Buig jij je graag over vraagstukken om onze woon- en leefomgeving prettig(er) bereikbaar te maken en te houden? Vind jij uitdaging in inhoud én proces? En zoek je de ruimte om de grenzen van je vak te verkennen? Accent adviseurs is op zoek naar een breed georiënteerde adviseur verkeer/mobiliteit.

LEES MEER EN SOLLICITEER

 

Interesse in een baan bij Accent adviseurs, maar op dit moment zie je geen passende vacature op de website staan? Wij staan altijd open voor pro-actieve en geïnteresseerde adviseurs. Stuur ons dan een open sollicitatie.

LEES MEER EN SOLLICITEER

Interesse om je afstuderen bij Accent adviseurs te doen? Als leerervaring en misschien wel met het oog om bij ons te komen werken? Wij staan altijd open voor pro-actieve, enthousiaste en zelfstandige studenten/afstudeerders. Stuur ons daarvoor een bericht.

LEES MEER EN SOLLICITEER