Accent Adviseurs Hero image

Onze visie op ruimtelijke ontwikkeling

Ruimtelijke
ontwikkeling

U heeft initiatieven voor een ontwikkeling, of omvorming van bestaande omgeving naar een meer passende situatie Graag bespreken we samen uw initiatief. Wij toetsen wat de (on)mogelijkheden zijn en geven advies over hoe hier mee om te gaan. Graag werken we samen met u de ruimtelijke procedure uit. Zo krijgen we ontwikkelingen van de grond en helpen we onze opdrachtgevers verder.

Wij helpen u op weg, vanaf initiatief tot realisatie. Wij werken de plannen met u en de omgeving uit.  We hebben ervaring met nieuwe ontwikkelingen, inbreiding en (her)ontwikkeling in zowel het landelijke als stedelijk gebied. Van wegenbouw tot woningen en van brede scholen tot aanleg of vernieuwing van sportparken. We streven naar ruimtelijke kwaliteit. Een ontwikkeling die optimaal in de omgeving is ingepast.

Hoe eerder we betrokken zijn, hoe beter Accent adviseurs mee kan denken aan en adviseren over de  vervolgstappen. Die werken we graag voor u uit. In zowel ontwerp als het juridische kader.

De ontwikkelingen rondom de Omgevingswet volgen we uiteraard op de voet. Stappen, doorlooptijden en planning van de werkzaamheden stemmen we daar op af. Altijd vanuit de doelstelling om meerwaarde toe te voegen aan uw vraag. Neem contact met ons op om initiatief te bespreken. Meld je aan voor onze nieuwbrief. Zodat u van de ontwikkelingen op de hoogte blijft.