Onze adviseurs

Joost Nijssen

SENIOR ADVISEUR

WERKEN VANUIT DE BEDOELING

“Een perceel is van een eigenaar, maar de ruimte is van ons allemaal!” Een uitspraak van Jan Verkuylen, oprichter en naamgever van Bureau Verkuylen waarvoor ik 20 jaar werkzaam was, voordat ik in september 2021 als Accent adviseur aan de slag ben gegaan.

Ruimtelijke ontwikkelingen staan namelijk niet op zichzelf. Ze worden gerealiseerd op een bepaalde plek. Als senior adviseur ruimtelijke ontwikkelingen wil ik de ideeën van initiatiefnemers mogelijk laten zijn, door deze op te laten nemen in hun ruimtelijke context. Zo ontstaan er gebieden die goed functioneren én belevingswaarde hebben, voor nu en de komende decennia.

Mijn kennis richt zich met name op het platteland, met de dorpen en het omliggende buitengebied. Mijn ervaring bestaat uit het opstellen en begeleiden van bestemmingsplannen en ruimtelijke onderbouwingen voor diverse projecten, met onder meer woningbouw, bedrijvigheid, natuurontwikkeling en recreatie. Ik heb een gestructureerde aanpak en werk steeds ‘vanuit de bedoeling’. En daar hoort bij het creëren van toekomstwaarde voor initiatiefnemer, gebruiker en omgeving.

KENMERKENDE KWALITEITEN EN EXPERTISES:

  • Klantgericht
  • Gestructureerd en integraal werkend
  • Projectleiding
  • Brede ruimtelijke advisering

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact op!

Accent adviseurs voor goed

het antwoord op omgevingsvraagstukken