Accent Adviseurs Hero image

Mike Verdonschot

Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling

Meerwaarde creëren door samenwerking en een integrale aanpak

Mijn verhaal:

Na mijn studies Planologie (Radboud Universiteit) en Stedenbouwkunde (TU Eindhoven) heb ik veel werkervaring opgedaan op het gebied van geo-informatievoorziening en ruimtelijke data. Bij een producent van navigatiekaarten heb ik leidinggegeven aan projecten en processen en daarbij wereldwijd professionals aangestuurd. Hierna ben ik werkzaam geweest bij een stedenbouwkundig adviesbureau. Als plantekenaar en GIS-specialist adviseerde ik bureaus en overheden over de digitale aspecten van (bestemmings)plannen en de omgevingswet. Deze kennis zet ik nu in als adviseur bij Accent adviseurs.

Ik heb een brede interesse in alles dat met ‘ruimte’ te maken heeft en heb een passie voor (historische) landkaarten en plattegronden. Het richting geven aan ruimtelijke initiatieven om tot interessante en lokaal passende ‘plekken’ te komen vind ik zeer aantrekkelijk. Synergie waarbij een 1+1=3 resultaat wordt behaald door middel van visie, innovatieve maatregelen en samenwerking is daarbij een groot streefdoel.

Mijn competenties: Gestructureerd en methodisch, hoog verantwoordelijkheidsgevoel, betrouwbaar, leer- en nieuwsgierig, coördinerend, realistisch.

ADVISEUR VAN DE FYSIEKE LEEFOMGEVING

  • Ruimtelijke analyse en onderbouwing
  • Integrale projecten
  • Technische geo-informatie