Vacature Junior Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling

Accent adviseurs
Al meer dan zestien jaar werkt Accent adviseurs proactief, en bewust van de context, aan de uitdagingen van onze opdrachtgevers. Vanuit onze kennis en vaardigheden op gebied van management en advies hebben we ons ontwikkeld tot een betrouwbare sparringspartner voor overheden en ontwikkelaars.

Vanuit Brainport Eindhoven bestrijken wij Zuid-Nederland, waar we voornamelijk werken in Brabant en Limburg. Ons kantoor is gevestigd op Eindhoven Airport. Wij werken ook regelmatig vanuit de locaties van onze opdrachtgevers

Wij zijn generalisten met ervaring en visie op maatschappelijke thema’s en ontwikkelingen in de fysieke leefomgeving. Je kunt daarbij denken aan ruimte, mobiliteit, infrastructuur, bouwen, duurzaamheid, sport, cultuur, onderwijs, wonen, werken, recreëren en winkelen.

Om antwoord te blijven geven op de omgevingsvraagstukken van onze opdrachtgevers zoeken wij een junior adviseur ruimtelijke ontwikkeling ter uitbreiding van ons bestaande team.

De functie
Als junior adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling adviseer je onze opdrachtgevers over uiteenlopende ruimtelijke vraagstukken. Dat doe je in overleg met één van je meer ervaren collega’s. Het betreft voornamelijk stedelijke ontwikkelingen, zoals in- en uitbreidingslocaties, centrumplannen en herontwikkelingen van bestaand stedelijk gebied. Daarnaast adviseer je ontwikkelaars over het wel of niet aankopen van gronden voor ruimtelijke ontwikkelingen door middel van locatiescans. De werkzaamheden bestaan uit advisering over deze ruimtelijke vraagstukken, in combinatie met het opstellen van ruimtelijke onderbouwingen, bestemmingsplannen en stikstofberekeningen.

Je adviseert onze opdrachtgevers over uiteenlopende vraagstukken. Deze variëren van beleidsanalyse tot probleemverkenning, van locatiestudie tot strategisch advies, van inhoudelijk vraagstuk tot juridisch advies. De projecten gaan over thema´s in de volle breedte van ruimtelijke vraagstukken. Jouw adviesrol ligt met name bij het opstellen van bestemmingsplannen en ruimtelijke onderbouwingen. De projecten staan vaak in de spotlight van politiek en inwoners.

Je wordt welkom geheten in een enthousiast en hecht  team met een mengeling van jonge en hele ervaren collega’s. Je krijgt de tijd om te ontwikkelen op inhoudelijke aspecten maar ook op het gebied van adviseurschap. De functie is voor minimaal 32 uur per week.

Profiel van de junior adviseur
Wij zijn op zoek naar een adviseur met het volgende profiel:

  • je werkt graag samen en werkt zelfstandig als het moet
  • je hebt een ondernemende instelling
  • je bent breed georiënteerd
  • je ziet uitdaging in inhoud én proces
  • je bent betrokken bij opdrachtgevers
  • je communiceert makkelijk en rapporteert helder
  • je hebt minimaal een afgeronde HBO-achtergrond op het gebied van ruimtelijke ordening/ planologie.

Ons aanbod
Wij bieden je een professionele, informele en vooral ook leuke werkomgeving. Accent adviseurs heeft een gezonde ambitie. Er is ruimte voor je eigen visie en ontwikkeling als adviseur. Je kunt rekenen op een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Onderdeel daarvan is een prestatiebeloning waarbij we rekening houden met jouw ontwikkeling en prestaties.

Interesse
Spreekt dit je aan en wil je ons team versterken? Dan ontvangen we graag een motivatie en je CV. Deze kun je mailen naar: secretariaat@accentadviseurs.nl
Wil je eerst meer informatie, bel dan met Rowie van den Aker op 06 – 29 41 6386, één van onze junior adviseurs of Roy Cornelissen op 06 – 23 25 60 82.
Mailen mag natuurlijk ook rowievandenaker@accentadviseurs.nl of roycornelissen@accentadviseurs.nl

 

Nooit een nieuwsbericht missen?

We houden u graag op de hoogte. Meld u aan en ontvang het laatste nieuws van Accent adviseurs via email.

Accent adviseurs voor goed

het antwoord op omgevingsvraagstukken