Vacature Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling

Heb je de passie en ervaring om middels advies het zuiden van Nederland te helpen met vraagstukken omtrent ruimtelijke ontwikkeling, hou je van afwisseling in je baan, ben je proactief en heb je een gezonde dosis humor? Dan zoekt Accent adviseurs jou!

Accent adviseurs
Accent adviseurs werkt vanuit Brainport Eindhoven al vijftien jaar proactief en bewust van de context aan complexe en integrale omgevingsvraagstukken. We brengen accent aan in deze vraagstukken middels advies, projectmanagement en procesbegeleiding. Met onze aanpak en gedrevenheid om de juiste oplossing te vinden zijn we een bewezen betrouwbare (sparrings)partner voor publieke en private partijen in Zuid-Nederland.

Met twintig gemotiveerde adviseurs in huis hebben we beschikking tot een breed portfolio van kennis en vaardigheden. De collega’s werken graag op ons gezellige en ruimtelijke kantoor op Eindhoven Airport. Daarnaast vliegen ze ook regelmatig uit naar de locaties van onze opdrachtgevers.

De functie
Om antwoord te blijven geven op de omgevingsvraagstukken van onze opdrachtgevers zoeken wij een adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling (RO). Als adviseur RO hoef je je bij ons nooit te vervelen. Je adviseert onze opdrachtgevers over uiteenlopende ruimtelijke vraagstukken, zoals in- en uitbreidingslocaties, centrumplannen, herontwikkelingen van stedelijk én agrarisch gebied. Daarnaast zijn je werkzaamheden divers van beleidsanalyse tot probleemverkenning, van locatiestudie tot strategisch advies, van inhoudelijk vraagstuk tot juridisch advies. Hoe je dag eruit ziet? Je zult je met name bezighouden met het opstellen van ruimtelijke onderbouwingen, bestemmingsplannen, omgevingsplanactiviteiten en omgevingsplannen. Ook zou je zelfstandig ingezet kunnen worden als projectleider of medewerker bij opdrachtgevers in huis. De functie is voor minimaal 32 uur per week.

Profiel van de adviseur
Wij zijn op zoek naar een adviseur met het volgende profiel:

  • je hebt ruime ervaring in het werkveld ruimtelijke ordening én advisering
  • je ziet uitdaging in inhoud én proces
  • je bent proactief in het proces en naar de klant
  • je communiceert makkelijk en rapporteert helder
  • je bent breed georiënteerd
  • je hebt minimaal een afgeronde HBO-achtergrond op het gebied van ruimtelijke ordening/planologie.

Ons aanbod
Wij bieden je een professionele, informele en vooral ook leuke werkomgeving. Bij Accent adviseurs heerst er een gezonde ambitie met ruimte om je werk en ontwikkeling op jouw manier vorm te geven. Daarnaast kun je rekenen op een marktconforme beloning en een goed arbeidsvoorwaardenpakket.

Interesse
Ben jij de adviseur die we zoeken? Dan ontvangen we graag een motivatie en je CV. Deze kun je mailen naar: secretariaat@accentadviseurs.nl. Wil je eerst meer informatie, bel dan met Frank van der Putten op 06 – 10 20 87 74 of Roy Cornelissen op 06 – 23 25 60 82.

 

Nooit een nieuwsbericht missen?

We houden u graag op de hoogte. Meld u aan en ontvang het laatste nieuws van Accent adviseurs via email.

Accent adviseurs voor goed

het antwoord op omgevingsvraagstukken