Teamleider Openbaar Beheer

Someren is een kleine, maar zelfstandige gemeente in Brabant. Binnen de gemeente bevindt de afdeling Openbaar Beheer zich in een transitiefase. Accent adviseurs is als teamleider betrokken bij dit traject.

Vraag

Om de veranderingen richting nieuwe structuur en werkwijze te begeleiden, zocht de gemeente Someren steun bij Accent adviseurs om betrokken ambtenaren te begeleiden naar de nieuwe vorm van werken. De kwaliteit en cultuur moet geborgd worden voor de toekomst.

Vraag

In de rol van interim-teamleider co├Ârdineren we de transitiefase van de afdeling Openbaar Beheer van de gemeente Someren. We richten ons op persoonlijke capaciteitsplanning en coachen van de medewerkers van de gemeente op effectiviteit. Het is van belang te werken aan een cultuur waarin kennis meer wordt gedeeld.

Vraag

Accent adviseurs fungeert als eerste aanspreekpunt en werkt met een bedrijfsmatige aanpak met menselijke maat. Daarbij zoeken we samenwerking en richten ons op optimalisatie van bedrijfsprocessen. Door onze verbindende manier van werken ontstaat er een sterker team en een sterk verbeterde organisatorische cultuur.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Voor meer informatie over dit project kunt u contact opnemen met Pieter de Groot via e-mail of via 06 – 13 07 21 26.

Accent adviseurs voor goed

het antwoord op omgevingsvraagstukken