Sportpark Gilze en Rijen

Het nieuwe sportpark Verhoven in Gilze en Rijen biedt ruimte aan verschillende sportvoorzieningen, waaronder voetbal, tennis en paardensport. In opdracht van de gemeente is Accent adviseurs verantwoordelijk voor de relocatie en totstandkoming.

Vraag

De relocatie van verschillende sportverenigingen naar het nieuw te realiseren sportpark moet beantwoorden aan verschillende eisen van de gemeente Gilze en Rijen. Een duurzame ontwikkeling van het sportpark en bijbehorende voorzieningen staan hoog op de agenda.

Vraag

Om een heldere koers uit te stippelen, bracht Accent adviseurs de belangen van de stakeholders in kaart. De weg naar realisatie van het project wordt afgelegd met verschillende belanghebbenden, waaronder de aan de sportverenigingen verbonden vrijwilligers, gemeentelijke stakeholders en uitvoerende partijen.

Vraag

Als spin in het web verzorgde Accent adviseurs de communicatie met de verschillende stakeholders. We screenden op haalbaarheid, adviseerden vanuit de praktijk en begeleidden de aanbesteding. Vanuit een niet traditionele bouwteamovereenkomst werd het project gerealiseerd.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Voor meer informatie over dit project kunt u contact opnemen met Job Dijkstra via e-mail of via 06 – 12 91 56 83.

Accent adviseurs voor goed

het antwoord op omgevingsvraagstukken