Schaapsloop Valkenswaard

Bedrijventerrein Schaapsloop is gelegen in het zuidoosten van Valkenswaard en huisvest circa 250 bedrijven. Het merendeel van de ondernemers hebben zich in een coöperatie verenigd en zijn eigenaar van het glasvezelnetwerk op het terrein. Het terrein bevindt zich in herstructurering om behouden te blijven als kwalitatieve vestigingsplaats.

Vraag

Om het vestigingsklimaat voor ondernemers aan bedrijventerrein de Schaapsloop te verbeteren, is de gemeente Valkenswaard voornemens om de beveiliging van het terrein te verbeteren. De gemeente neemt hierin een faciliterende rol voor de gebruikers van het terrein, de de uiteindelijke keuze voor een markpartij wordt door de ondernemers beslist.

Vraag

Accent adviseurs werd gevraagd voor de advisering en begeleiding van de aanbesteding camerabeveiliging.
In een samenwerking met DSP Groep uit Amsterdam adviseerden wij een marktconsultatie. Daarbij was er aandacht voor juridische, inhoudelijke en procesmatige aspecten.

Vraag

Dankzij het eigen glasvezelnetwerk van de coöperatie werd het mogelijk om te voldoen aan de wens van de ondernemers voor gebiedsbrede camerabeveiliging. Op basis van financiële en praktische afwegingen stelde Accent adviseurs haar advies over geschikte marktpartijen aan de ondernemersvereniging voor. Doordat de beveiliging nu als pakket wordt aangeboden, is het voor de ondernemers financieel haalbaar geworden het beveiligingsproject te realiseren.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Voor meer informatie over dit project kunt u contact opnemen met Cristian Timmermans via e-mail of via 06 – 10 20 87 68.

Accent adviseurs voor goed

het antwoord op omgevingsvraagstukken