Realisatie sportzaal, school en openbare ruimte

In Rijen is basisschool De Brakken deels gesloopt en nieuw gebouwd. Daarnaast is een deel van de school verbouwd en is er een nieuwe sportzaal gerealiseerd. De openbare ruimte is opnieuw ingericht.

Vraag

De gemeente Gilze en Rijen heeft Accent adviseurs gevraagd om het gehele proces rondom de nieuwbouw en verbouw van basisschool De Brakken, vanuit de gemeente, te begeleiden. De school was zelf bouwheer tijdens dit proces. Voor de bouw van de sportzaal en de bijbehorende openbare ruimte heeft Accent adviseurs de projectleiding verzorgt.

Vraag

Accent adviseurs was de spin in het web om het project in goede banen leiden. Enerzijds de afstemming met de school over de nieuwbouw en de verbouwing. Anderzijds het aansturen van de realisatie van de sportzaal en het opnieuw inrichten van de openbare ruimte.

Vraag

Cruciaal was het op één lijn houden van alle betrokken partijen in de verschillende deelprojecten, de afstemming tussen de partijen en de contacten met externe partijen. Door de overall aanpak bleven er geen losse eindjes liggen.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Voor meer informatie over dit project kunt u contact opnemen met Job Dijkstra via e-mail of via 06 – 12 91 56 83.

Accent adviseurs voor goed

het antwoord op omgevingsvraagstukken