ISO certificaat behaald

Afgelopen woensdag 16 november heeft Frits Kruimink van TUV Nederland ons kantoor bezocht om een audit te doen op ons kwaliteitssysteem in het kader van ons ISO certificaat.

Na een theoretische toets en diverse interviews met onze medewerkers, was Frits zeer tevreden hoe wij werken zoals we beschreven hebben in ons kwaliteitssysteem.

Hij heeft dus geen afwijkingen geconstateerd en worden we weer voorgedragen voor verlenging van ons ISO certificaat voor de komende drie jaar.

Hiermee borgen wij de kwaliteit van onze producten wat goed is voor onze klanten en ons zelf houvast geeft in een uniforme werkwijze.

 

Met trots en dank aan onze collega’s! Op naar mooie nieuwe projecten om onze fysieke leefomgeving weer een stukje mooier te maken.

 

Wat houdt een ISO certificaat in?

Het ISO 9001 certificaat is een wereldwijd erkende norm, met eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement. Je kan met het certificaat aantonen dat er een continue verbetering van kwaliteit is, waardoor je beter aan de behoeften van je klanten kan voldoen. Daarnaast verhoog je de betrouwbaarheid van je product of dienst.

Meer nieuws

Nooit een nieuwsbericht missen?

We houden u graag op de hoogte. Meld u aan en ontvang het laatste nieuws van Accent adviseurs via email.

Accent adviseurs voor goed

het antwoord op omgevingsvraagstukken