Vacature junior adviseur Mobiliteit

Buig jij je graag over vraagstukken om onze woon- en leefomgeving prettig(er) bereikbaar te maken en te houden? Vind jij uitdaging in inhoud én proces? En zoek je de ruimte om de grenzen van je vak te verkennen?

Wij hebben die ruimte voor jou
Wil jij graag meehelpen aan het verminderen van het aantal autobewegingen in een natuur-/recreatiegebied, zonder in te leveren op de bereikbaarheid? De verkeersdoorstroming en verkeersveiligheid van een dorp verbeteren? Of bijdragen aan de mobiliteitstransitie van een economische groeiregio? Als junior adviseur ga je aan de slag met uiteenlopende mobiliteitsvraagstukken. Van visies tot beleid tot probleemverkenning op locatie. Van haalbaarheidsstudie tot evaluatie. En van procesregie tot verkeerskundige toets voor ontwikkelingen. Accent adviseurs werkt aan alle soorten projecten op het gebied van verkeer en mobiliteit.

Ben jij onze nieuwe collega?

  • Je hebt een hbo- of wo opleiding Verkeerskunde en bent breed georiënteerd
  • Samen met je collega’s weet je politiek, burgers, ondernemers en andere belanghebbenden te verbinden
  • Je bent ondernemend, proactief en communiceert makkelijk

Dit is wat wij je bieden
Vanuit ons kantoor op Eindhoven Airport midden in de Brainportregio werken we voor opdrachtgevers in Zuid-Nederland, voornamelijk Brabant en Limburg. Wij bieden een professionele, informele en vooral ook leuke werkomgeving binnen een enthousiast en hecht team. Een mengeling van jonge en ervaren collega’s waar je live op kantoor mee kunt sparren, maar die je ook thuis vanachter je laptop kunt bereiken. Want bij Accent adviseurs word je gezien, gehoord en gewaardeerd. Er is ruimte voor je eigen visie en ontwikkeling als adviseur, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen. Die ontwikkeling bieden we zowel op persoonlijk vlak als vakinhoudelijk door middel van trainingen, cursussen en de mogelijkheid tot opleidingen. Je kunt rekenen op een marktconforme beloning en goede arbeidsvoorwaarden. Onderdeel daarvan is een prestatiebeloning, afgestemd op jouw ontwikkeling en prestaties.

Wij zijn Accent adviseurs
Al meer dan zeventien jaar werkt Accent adviseurs proactief, en bewust van de context en omgeving, aan de uitdagingen van onze opdrachtgevers. Wij zijn generalisten met ervaring en visie op maatschappelijke thema’s en ontwikkelingen in de fysieke leefomgeving: ruimte, mobiliteit, infrastructuur, bouwen, duurzaamheid, sport, cultuur, onderwijs, wonen, werken, recreëren en winkelen. Accent adviseurs investeert in innovatie waaraan alle collega’s een bijdrage mogen leveren. Zo kunnen we antwoord blijven geven op de omgevingsvraagstukken, voor nu en in de toekomst.

Pak jij die ruimte?
Als we je interesse hebben gewekt, aarzel niet en stuur je motivatie en curriculum vitae naar secretariaat@accentadviseurs.nl.
Na alle informatie toch nog een vraag? Neem contact op met Margot Schilders: margotschilders@accentadviseurs.nl.

Meer nieuws

Nooit een nieuwsbericht missen?

We houden u graag op de hoogte. Meld u aan en ontvang het laatste nieuws van Accent adviseurs via email.

Accent adviseurs voor goed

het antwoord op omgevingsvraagstukken