Frank, bedankt!

14 april 2014 startte Frank van der Putten bij ons als adviseur/projectleider Omgevingsrecht. Vanaf 1 januari 2021 vormde Frank samen met Marcel Brands onze nieuwe directie. Samen hebben ze Accent adviseurs verder doorontwikkeld naar een nog professioneler niveau. We gingen ervan uit dat deze functie zou voortduren tot minimaal 1 juli 2024, de datum waarop Frank met pensioen zou kunnen gaan.

Helaas is Frank door persoonlijke omstandigheden gedwongen een andere keuze te maken. Daarom gaat hij per 30 september 2022 stoppen bij Accent adviseurs. Dit vinden wij erg jammer, zeker omdat Frank voor Accent adviseurs belangrijk was. Hij heeft sinds 2014 een volwaardige adviesgroep Ruimtelijke Ontwikkeling opgezet die nu inmiddels bestaat uit zes professionals. Door de jaren heen is er een mooie groep vaste opdrachtgevers ontstaan. Een aantal opdrachtgevers hebben wij de laatste weken al gesproken en geïnformeerd over deze boodschap.

Wat zeker de moeite waard is om te vermelden is dat Frank al sinds de start van Accent adviseurs in beeld was. Frank heeft een grote rol gespeeld bij de eerste dagen van Accent adviseurs. Vanuit Croonen Adviseurs heeft hij zijn hulp ingebracht, door ons te faciliteren met onze eerste kantoorruimte en professionele ondersteuning op het vlak van bijvoorbeeld automatisering. Hiermee konden wij vanaf 1 april 2005 professioneel aan de slag en uitgroeien tot wat we nu zijn.

Frank, ontzettend bedankt namens het hele team van Accent adviseurs en speciaal van de oprichters Gert-Jan Willems, Paul van Eck, Roy Cornelissen en Alex van den Heijkant en directeur Marcel Brands.

De collega’s van Accent adviseurs zullen de bekende advisering en dienstverlening doorzetten, dus wees gerust, u kunt nog steeds voor al uw ruimtelijke adviezen bij ons terecht. Heeft u nog vragen neem gerust contact met ons op.

Meer nieuws

Nooit een nieuwsbericht missen?

We houden u graag op de hoogte. Meld u aan en ontvang het laatste nieuws van Accent adviseurs via email.

Accent adviseurs voor goed

het antwoord op omgevingsvraagstukken