Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling

Heb je de passie en ervaring om met jouw advies het zuiden van Nederland te helpen met vraagstukken omtrent ruimtelijke ontwikkeling, hou je van afwisseling in je baan, ben je proactief en heb je een gezonde dosis humor? Dan zoekt Accent adviseurs jou!

Wij hebben die ruimte voor jou
Om antwoord te blijven geven op de omgevingsvraagstukken van onze opdrachtgevers zoeken wij een adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling (RO). Als adviseur RO hoef je je bij ons nooit te vervelen. Je adviseert onze opdrachtgevers over uiteenlopende ruimtelijke vraagstukken, onder meer op het gebied van woningbouw, bedrijvigheid en recreatie, zowel in het stedelijk gebied als op het platteland. Net zoals het werkveld is iedere werkdag voor een adviseur RO dynamisch. Het ene moment onderzoek je met je collega’s de oplossing voor een project, terwijl je op andere momenten juist geconcentreerd aan een ruimtelijke onderbouwing schrijft. Je hebt overleg met opdrachtgevers, onderaannemers en natuurlijke je eigen collega’s. De functie is voor minimaal 32 uur per week.

Ben jij onze nieuwe collega?
Wij zijn op zoek naar een adviseur met het volgende profiel:

  • je hebt een hbo- of wo-opleiding op het gebied van ruimtelijke ordening/planologie.
  • je hebt ruime ervaring in het werkveld ruimtelijke ordening én advisering
  • je ziet uitdaging in inhoud én proces
  • je bent proactief in het proces en naar de klant
  • je communiceert makkelijk en rapporteert helder
  • je bent breed georiënteerd

Dit is wat wij je bieden
Vanuit ons kantoor op Eindhoven Airport midden in de Brainportregio werken we voor opdrachtgevers in Zuid-Nederland, voornamelijk Brabant en Limburg. Wij bieden een professionele, informele en vooral ook leuke werkomgeving binnen een enthousiast en hecht team. Een mengeling van jonge en ervaren collega’s waar je live op kantoor mee kunt sparren, maar die je ook thuis vanachter je laptop kunt bereiken. Want bij Accent adviseurs word je gezien, gehoord en gewaardeerd. Er is ruimte voor je eigen visie en ontwikkeling als adviseur, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen. Die ontwikkeling bieden we zowel op persoonlijk vlak als vakinhoudelijk door middel van trainingen, cursussen en de mogelijkheid tot opleidingen. Je kunt rekenen op een marktconforme beloning en goede arbeidsvoorwaarden. Onderdeel daarvan is een prestatiebeloning, afgestemd op jouw ontwikkeling en prestaties.

Wij zijn Accent adviseurs
Al meer dan zeventien jaar werkt Accent adviseurs proactief, en bewust van de context en omgeving, aan de uitdagingen van onze opdrachtgevers. Wij zijn generalisten met ervaring en visie op maatschappelijke thema’s en ontwikkelingen in de fysieke leefomgeving: ruimte, mobiliteit, infrastructuur, bouwen, duurzaamheid, sport, cultuur, onderwijs, wonen, werken, recreëren en winkelen. Accent adviseurs investeert in innovatie waaraan alle collega’s een bijdrage mogen leveren. Zo kunnen we antwoord blijven geven op de omgevingsvraagstukken, voor nu en in de toekomst

Pak jij die ruimte?
Als we je interesse hebben gewekt, aarzel niet en stuur je motivatie en curriculum vitae naar secretariaat@accentadviseurs.nl.
Na alle informatie toch nog een vraag? Neem contact op met Margot Schilders: margotschilders@accentadviseurs.nl.

Meer nieuws

Nooit een nieuwsbericht missen?

We houden u graag op de hoogte. Meld u aan en ontvang het laatste nieuws van Accent adviseurs via email.

Accent adviseurs voor goed

het antwoord op omgevingsvraagstukken