‘Onze adviseur’ Martijn Uijtendaal

Wat doe je bij Accent adviseurs?
Ik ben junior adviseur Ruimtelijke Ordening. Ik hou me bezig met het opstellen van bestemmingsplannen, ruimtelijke motivaties, AERIUS berekeningen, M.E.R. notities en andere planologische zaken.

Hoe lang werk je bij Accent adviseurs?
Sinds februari 2021 werk ik bij Accent adviseurs. Daarvoor heb ik vanaf september 2020 tot en met januari 2021 als stagiair, tijdens de opleiding Ruimtelijke Ordening en Planologie van de BUAS, gewerkt bij Accent adviseurs. Buiten mijn werk ben ik ook parttime aan het studeren aan de Radboud Universiteit om mijn masterdiploma te behalen.

Op welk project ben je het meest trots?
Op dit moment zijn er nog geen projecten waarvan ik in de buitenwereld de resultaten al heb kunnen zien. Wel lijkt het mij erg gaaf om dit in de toekomst te gaan zien.

Wat vind je het leukst aan je werk?
Het leukste aan mijn werk vind ik dat elk project weer anders is. Er zijn altijd verschillende facetten van het werkveld die belicht worden. Het is een puzzel die je elke keer weer opnieuw moet leggen om tot een mooie uitkomst te komen.

Wat is volgens jou echt kenmerkend / karakteristiek voor Accent adviseurs?
Ik vind Accent adviseurs een hele fijne werkomgeving waarbinnen veel leuke collega’s werken. Ik voel me altijd vrij om mensen te bellen als ik bijvoorbeeld een vraag heb. Er zit zeer veel kennis en expertise bij mijn collega’s waardoor ik vaak snel geholpen ben.

Meer nieuws

Nooit een nieuwsbericht missen?

We houden u graag op de hoogte. Meld u aan en ontvang het laatste nieuws van Accent adviseurs via email.

Accent adviseurs voor goed

het antwoord op omgevingsvraagstukken