Vacature Proceseigenaar HRM

Accent adviseurs

Al meer dan zestien jaar werkt Accent adviseurs proactief, en bewust van de context, aan de uitdagingen van onze opdrachtgevers. Vanuit onze kennis en vaardigheden op gebied van management en advies hebben we ons ontwikkeld tot een betrouwbare sparringpartner voor overheden en ontwikkelaars.

Vanuit Brainport Eindhoven bestrijken wij Zuid-Nederland, waar we voornamelijk werken in Brabant en Limburg. Ons kantoor is gevestigd op Eindhoven Airport. Ons team bestaat uit ruim 20 enthousiaste en gedreven collega’s.

Wij zijn adviseurs met ervaring in de fysieke leefomgeving, waarbij we van visie tot uitvoering de maatschappelijke vraagstukken samen met de opdrachtgevers en stakeholders beantwoorden Onze integrale aanpak vraagt om ervaring en een frisse en brede blik, waarbij we de ambitie hebben om daarin steeds tot unieke oplossingen te komen. Hiervoor maken we onderscheid in vijf processen. Namelijk de processen Projecten, Bedrijfsvoering, Marketing & Commercie, HRM en Innovatie. Deze processen kennen een nauwe samenhang en bepalen samen het succes van Accent adviseurs.

De functie

Onze ambitie en aanpak vragen om omgevingsbewuste adviseurs met een goede kijk op de fysieke leefomgeving, die constant werken aan hun kennis en vaardigheden. Om dit te realiseren zijn wij voor het proces HRM op zoek naar een proceseigenaar HRM. De opgave is helder: Organiseer de werving en ontwikkeling van de juiste Accent adviseurs en adviseer de directie over de doorontwikkeling van het bedrijf. We zoeken iemand met een verfrissende blik en kijk op Human Resource Management passend bij de huidige tijdsgeest.

Als proceseigenaar HRM ben je hiermee verantwoordelijk voor alle deelprocessen die spelen op het gebied van personeel. Deze processen hebben een beleidsmatig karakter, maar kennen ook operationele aspecten. Omdat er een groeiende druk is op de arbeidsmarkt, zal bij de selectie vooral de nadruk liggen op de werving en selectie van nieuwe collega’s. Daarnaast geef je ook vorm aan het (strategisch) personeelsbeleid. Boeien en binden van collega’s staat centraal in onze visie. Je werkt nauw samen met de andere proceseigenaren en de directie.

De functie is voor circa 20 uren per week.

Profiel van de proceseigenaar HRM

Wij zijn op zoek naar een collega met het volgende profiel:

 • je voelt je thuis in een bedrijf met onze omvang
 • je hebt een ondernemende instelling
 • je bent enthousiast
 • je hebt verfrissende ideeën op gebied van HRM
 • je bent breed georiënteerd
 • je werkt graag samen en werkt zelfstandig als het moet
 • je hebt enige ervaring op gebied van werving en selectie en het vormen van HRM beleid
 • je beschikt over een, voor de functie, relevant netwerk
 • je ziet uitdaging in het proactief en creatief werven van nieuwe collega’s
 • je bent betrokken bij je collega’s
 • je communiceert makkelijk en rapporteert helder
 • je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding op het gebied van HRM

Ons aanbod

Wij bieden je een professionele, informele en vooral ook leuke werkomgeving. Accent adviseurs heeft een gezonde ambitie. Je wordt gedegen begeleid en ingewerkt door de huidige proceseigenaar HRM. Je krijgt vrijheid, verantwoordelijkheid en er is ruimte voor je eigen visie en ontwikkeling. Je kunt rekenen op een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Onderdeel daarvan is een prestatiebeloning, waarbij we rekening houden met jouw ontwikkeling en prestaties.

Interesse

Spreekt dit je aan en wil je ons team versterken en bijdragen aan de verdere ontwikkeling van Accent adviseurs? Dan ontvangen we graag je motivatie en CV voor 31 december 2021. Deze kun je mailen naar: secretariaat@accentadviseurs.nl

Wil je eerst meer informatie, bel dan met Marcel Brands 06 – 55 35 60 24 Roy Cornelissen op 06 – 23 25 60 82. Mailen mag natuurlijk ook, stuur je bericht dan naar:  roycornelissen@accentadviseurs.nl

Meer nieuws

Nooit een nieuwsbericht missen?

We houden u graag op de hoogte. Meld u aan en ontvang het laatste nieuws van Accent adviseurs via email.

Accent adviseurs voor goed

het antwoord op omgevingsvraagstukken