Vacature Adviseur Mobiliteit

Als adviseur Mobiliteit zorg je dat onze woon- en leefomgeving prettig(er) bereikbaar worden en blijven. Je adviseert onze opdrachtgevers over uiteenlopende vraagstukken. Deze variëren van beleid tot probleemverkenning, van haalbaarheidsstudie tot evaluatie, van procesregie tot bereikbaarheidsprogramma. De projecten gaan over thema´s in de volle breedte van mobiliteitsvraagstukken. Bij het ene project ligt het accent op je adviesrol en bij het andere project ben je vooral aan zet als projectleider. De projecten hebben altijd aandacht van politiek, burgers en ondernemers.

Al meer dan zestien jaar werkt Accent adviseurs proactief, en bewust van de context, aan de uitdagingen van onze opdrachtgevers. Vanuit onze kennis en vaardigheden op gebied van management en advies hebben we ons ontwikkeld tot een betrouwbare sparringpartner.

Vanuit Brainport Eindhoven bestrijken wij Zuid-Nederland, waar we voornamelijk werken in Brabant en Limburg. Ons kantoor is gevestigd op Eindhoven Airport. Wij werken ook geregeld vanaf de locaties van onze opdrachtgevers.

Wij zijn generalisten met ervaring en visie op maatschappelijke thema’s en ontwikkelingen in de fysieke leefomgeving. Je kunt daarbij denken aan ruimte, mobiliteit, infrastructuur, bouwen, duurzaamheid, sport, cultuur, onderwijs, wonen, werken, recreëren en winkelen.

Om antwoord te blijven geven op de omgevingsvraagstukken van onze opdrachtgevers zoeken wij een ervaren adviseur mobiliteit ter uitbreiding van ons bestaande team.

Zo ziet jouw ideale werkomgeving eruit

 • Samenwerken met collega’s en daarnaast ook in staat zijn zelfstandig zaken voor elkaar te krijgen
 • Veel afwisseling en soms hectiek in je werkzaamheden
 • Maximale flexibiliteit, omdat je kunt werken vanuit ons kantoor, maar ook vanuit thuis
 • Ruimte voor eigen ontwikkeling

Profiel van de adviseur

 • je hebt ruime ervaring bij overheid of advieswereld
 • je hebt ruime ervaring als adviseur op gebied van verkeer en mobiliteit
 • je bent breed georiënteerd
 • je bent gewend aan een complexe projectomgeving
 • je gaat makkelijk en professioneel met bestuurders om
 • je ziet uitdaging in inhoud én proces
 • je bent betrokken bij opdrachtgevers
 • je pakt regie in het proces
 • je communiceert makkelijk en schrijft helder
 • je hebt minimaal een HBO-achtergrond

Ons aanbod

Wij bieden je een professionele, informele en vooral ook leuke werkomgeving. Accent adviseurs heeft een gezonde ambitie. Er is ruimte voor je eigen visie en ontwikkeling als adviseur. Je kunt rekenen op een marktconforme beloning en een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Onderdeel daarvan is een prestatiebeloning, waarbij we rekening houden met jouw ontwikkeling en prestaties.

Interesse of wil je meer weten? Neem dan contact op met Marcel Brands of Roy Cornelissen. Dat kan per mail via marcelbrands@accentadviseurs.nl of roycornelissen@accentadviseurs.nl.

Als je wilt bellen dan kan dat ook, stuur dan een berichtje, dan nemen we contact met je op.

Wil je direct solliciteren? Stuur dan je motivatie en Curriculum Vitae naar: secretariaat@accentadviseurs.nl

Meer nieuws

Nooit een nieuwsbericht missen?

We houden u graag op de hoogte. Meld u aan en ontvang het laatste nieuws van Accent adviseurs via email.

Accent adviseurs voor goed

het antwoord op omgevingsvraagstukken