“Onze adviseur” Roy Cornelissen

Wat doe je bij Accent adviseurs?

Ik heb meerdere rollen. Als partner van A|a hou ik me o.a. bezig met het proces HRM. Dat betekent dat ik een bijdrage lever aan het maken en het uitvoeren van ons personeelsbeleid. Dat is heel breed en gaat over binden en boeien van alle Accent adviseurs. Maar dat gaat ook over de werving van nieuwe collega’s. Daarnaast ben ik ook projectleider van een aantal projecten. Dit zijn vooral projecten die vanuit beleid of initiatief naar realisatie gebracht moeten worden. Momenteel zijn dat een tweetal onderwijs projecten in de Kempen en het project Diepveldenweg – Eersel – Bergeijk – N397. Het meest recente project dat is gestart is de Transitievisie Warmte voor gemeente Eersel. Samen met een team van A|a collega’s werken we aan een visie die de gemeente richting gaat geven om de doelen uit het Klimaatakkoord te bereiken.

Hoe lang werk je bij Accent adviseurs?

Als één van de oprichters en eigenaren, 16 jaar.

Op welk project ben je het meest trots?

Die vraag is niet zo eenvoudig te beantwoorden. Ik kijk met trots terug op bijna alle projecten. Bijzonder was onder andere het project Realisatie Venco Campus in 2011- 2012 op bedrijventerrein Meerheide. Toen het duurzaamste bedrijfsgebouw (30.000m²) van Europa! Een mooie en constructieve samenwerking tussen Vencomatic en gemeente Eersel. Vanwege de omvang van het perceel was het planologisch een enorme uitdaging dit gebouw op deze plek te realiseren. Ook van het project Diepveldenweg, dat nu in uitvoering is, kan ik genieten.
Toch ben ik het meest trots op wat we met A|a in de afgelopen 16 jaren bereikt hebben. Enerzijds op de ontwikkeling die we als bureau hebben doorgemaakt. Anderzijds op de bijdragen die we met onze projecten hebben geleverd om onze (leef)omgeving mooier, leefbaarder en beter bereikbaar te maken.

Wat vind je het leukst aan je werk?

De afwisseling in de verschillende werkzaamheden. Maar vooral ook het samenwerken met collega’s, opdrachtgevers en vaak burgers en ondernemers in projecten.

Wat is volgens jou echt kenmerkend / karakteristiek voor Accent adviseurs?

We zijn allemaal intrinsiek gedreven om een project tot een goed einde te brengen. Daarnaast vormen we samen een leuk en gezellig team, waarbij op z’n tijd ruimte is voor ontspanning en lol. Onze vrijdagmiddagslunch is daar een mooi voorbeeld van. Dat dit nu vanwege corona anders is moge duidelijk zijn, maar we gaan hopelijk weer de goede kant op!

Meer nieuws

Nooit een nieuwsbericht missen?

We houden u graag op de hoogte. Meld u aan en ontvang het laatste nieuws van Accent adviseurs via email.

Accent adviseurs voor goed

het antwoord op omgevingsvraagstukken