“Onze adviseur” Noortje Reestman

Wat doe je bij Accent adviseurs?

Ik ben adviseur Participatie en ik hou mij vooral bezig met complexe participatievraagstukken. Ik organiseer omgevingsdialogen en ben omgevingsmanager. Daarnaast ben ik projectleider van meerdere projecten over de fysieke leefomgeving. Het zoeken naar de juiste oplossing in een unieke context, écht contact maken en communiceren met mensen en het in goede banen leiden van projecten zijn mijn werkzaamheden.

Hoe lang werk je bij Accent adviseurs?

Vanaf september 2020 werk ik bij Accent adviseurs. Ik ben begonnen in coronatijd, ondanks deze bijzondere start heb ik het gevoel dat ik er al een hele poos werk. Waarom? Bij Accent adviseurs is er ruimte om jezelf te zijn en krijg je het gevoel van vertrouwen. Daarnaast is de Zuid-Nederlandse humor niet vervelend ;-).

Op welk project ben je het meest trots?

Het meest trots ben ik op het uitbreiden van het portfolio van de werkzaamheden van de tak ruimtelijke ontwikkeling. We bieden naast inhoudelijk advies betreffende ruimtelijke ontwikkeling ook omgevingsdialogen aan. Een flink aantal omgevingsdialogen heb ik inmiddels vormgegeven. Met de nieuwe Omgevingswet in het vooruitzicht kunnen we met deze synergistische combinatie veel opdrachtgevers helpen.

Wat vind je het leukst aan je werk?

Samenwerken met opdrachtgevers en collega’s. Een bekende uitspraak van mij omtrent samenwerking is 1 + 1 = 3.
Verschillende kwaliteiten, vaardigheden, perspectieven, levenservaringen en karakters zorgen voor de juiste oplossing in dié bepaalde context.

Wat is volgens jou echt kenmerkend / karakteristiek voor Accent adviseurs?

Opdrachtgevers altijd op nummer één zetten. Alle collega’s van Accent adviseurs gaan voor de volle 100% op zoek naar het juiste antwoord op de gestelde vraag.

Meer nieuws

Nooit een nieuwsbericht missen?

We houden u graag op de hoogte. Meld u aan en ontvang het laatste nieuws van Accent adviseurs via email.

Accent adviseurs voor goed

het antwoord op omgevingsvraagstukken