“Onze adviseur” Gert-Jan Willems

Wat doe je bij Accent adviseurs?

Ik ben senior projectleider/adviseur van origine vanuit een civiele achtergrond. Maar in de loop der jaren vanuit interesse steeds breder georiënteerd, waarbij ik het liefst projecten vanaf een initiatief oppak en regel voor de opdrachtgever.

Hoe lang werk je bij Accent adviseurs?

Ik ben medeoprichter van Accent adviseurs en dus vanaf het begin in 2005 betrokken bij de organisatie. In deze periode is Accent adviseurs gegroeid en professioneler geworden, waarbij kwaliteit en lol in je werk hand in hand gaan.

Op welk project ben je het meest trots?

Alle projecten hebben een eigen dynamiek, waardoor het interessant en leuk is om op te pakken. Waar ik het meest trots op ben, is de realisatie van de parkeergarage St. Jan binnen het plan Stadswalzone in ‘s-Hertogenbosch (zie foto). Waarbij we met een klein, hecht team bij de gemeente een prachtige ondergrondse garage hebben gerealiseerd in een mooie omgeving van natuur en cultureel erfgoed. Ik ben daar vanaf het initiatief tot en met de oplevering ruim acht jaar bij betrokken geweest.

Wat vind je het leukst aan je werk?

Het leuke aan ons werk is om samen de wereld een klein stukje mooier te maken. Als ik bij projecten moeizame processen tegenkom, en die zijn er toch vaak, dan pak ik even terug naar die zin. Om daarmee alle spelers te laten beseffen dat er altijd een hoger, algemeen belang is met daarbinnen ieders eigen belang.

Wat is volgens jou echt kenmerkend / karakteristiek voor Accent adviseurs?

Wat denk ik kenmerkend is, is dat wij echt van meerwaarde zijn bij een project en dat ook vaak terug krijgen als feedback van onze opdrachtgevers. Doordat we steeds op zoek zijn naar de vraag achter de vraag, komen we ook vaak tot andere, betere en praktische oplossingen. Verder zie ik veel plezier bij onze mensen om mooie dingen te realiseren. Voor mezelf geldt ook dat ik elke dag fluitend naar mijn werk ga, omdat ik er plezier in heb. En dat merken opdrachtgevers!

Meer nieuws

Nooit een nieuwsbericht missen?

We houden u graag op de hoogte. Meld u aan en ontvang het laatste nieuws van Accent adviseurs via email.

Accent adviseurs voor goed

het antwoord op omgevingsvraagstukken