“Onze adviseur” Jos Wijnen

Wat doe je bij Accent adviseurs?

Ik ben adviseur mobiliteit. Binnen deze brede omschrijving houd ik me voornamelijk bezig met concepten die slimme of innovatieve vormen van mobiliteit bevatten. Daarnaast werk ik aan diverse projecten met visievorming op mobiliteit bij onze opdrachtgevers.

Hoe lang werk je bij Accent adviseurs?

Sinds maart 2018 ben ik werkzaam bij Accent adviseurs. Daarvoor heb ik me bezig gehouden met mobiliteitsmanagement en de gebruikerskant van mobiliteitssytemen. Hieronder viel het ontwikkelen van de voorlopers van wat nu ‘Mobility as a Service’ is, het toegankelijker maken van het openbaar vervoer en alternatieve vormen van vervoer voor het brede publiek. De keuze voor Accent adviseurs geeft me de kans om deze gebruikerskant, de zachte kant van mobiliteit, toe te passen bij de visievorming en realisatie van mobiliteitsprojecten in onze fysieke leefomgeving.

Op welk project ben je het meest trots?

Ik ben trots wanneer een project een tevreden opdrachtgever oplevert. Persoonlijk ben ik trots op het project “f’kes meerijden”, dit betreft het opzetten van een concept van samenrijden (liften) binnen de Kempen. Het project is onderdeel van een brede strategie om de inwoners van de Kempen minder auto-afhankelijk te maken. Binnen de regio heerst enthousiasme bij werkgevers, inwoners en bestuur over dit project. Een fysieke uitrol is vanwege COVID-19 helaas nu niet mogelijk.

Wat vind je het leukst aan je werk?

Samenwerken. Zowel met de klant als met collega’s om samen te komen tot een oplossing of visie. Door vraagstukken vanaf meerdere invalshoeken te benaderen, kom je tot een beter eindresultaat. En voor het ruimtelijk domein geldt dan in mijn ogen: ‘bouwen is één, gebruiken is twee’.

Bij Accent adviseurs heb je de kans om aan een zeer divers palet projecten te werken, waarbij je bij elk project weer iets leert over de fysieke omgeving, de mensen en jezelf.

Wat is volgens jou echt kenmerkend / karakteristiek voor Accent adviseurs?

Een organisatie waar de medewerkers écht staan achter wat ze doen. Bevlogenheid is iets wat in elke Accent adviseur aanwezig is. Dit merk je in de projecten, maar komt ook duidelijk naar boven wanneer je er een aantal in een escape-room opsluit.

Meer nieuws

Nooit een nieuwsbericht missen?

We houden u graag op de hoogte. Meld u aan en ontvang het laatste nieuws van Accent adviseurs via email.

Accent adviseurs voor goed

het antwoord op omgevingsvraagstukken