“Onze adviseur” Job Dijkstra

Wat doe je bij Accent adviseurs?

Ik ben Senior projectleider ruimtelijke ontwikkeling binnen Accent adviseurs. Mijn kracht is om alles rondom een project te organiseren en naar het einddoel te brengen. Het maakt niet uit wat voor type project het is. Ik vind alle projecten met een tastbaar resultaat erg leuk, zoals gebouwen, woningen, sportcomplexen en infrastructuur.

Daarnaast ben ik natuurlijk onderdeel van het team van Accent adviseurs en heb ik mijn bijdrage in de algehele ontwikkeling van Accent adviseurs en sta ik klaar om collega’s te helpen daar waar nodig.

Hoe lang werk je bij Accent adviseurs?

Op 1 mei 2010 ben ik gestart bij Accent adviseurs. Het eerste jaar heb ik via een tussenpersoon gewerkt. Komend jaar op 1 mei 2021 vier ik officieel dat ik 10 jaar in dienst ben! Een mooie periode waarin ik veel mooie projecten heb mogen realiseren. Die periode geeft ook aan dat ik het goed naar mijn zin heb bij Accent adviseurs.

Op welk project ben je het meest trots?

Ik heb twee projecten waar ik in het bijzonder trots op ben. De eerste is uit mijn tijd als projectleider bij de gemeente Tilburg. Daar heb ik de realisatie van een fietsbrug over het Wilhelminakanaal gerealiseerd. Als jonge projectleider kreeg ik de kans om dit project van begin tot einde te managen. Een spannende klus met een stremming van het kanaal in een weekend. In dat weekend moest de brug geplaatst worden. Uiteindelijk is dit allemaal gelukt binnen de planning. Nog steeds vind ik het bijzonder als ik langs die brug kom.

Naast de twee sportparken in Gilze en Rijen ben ik bijzonder trots op de realisatie van de Multifunctionele Accommodatie in Molenschot (MFA De Molenwiek). In een zeer intensief traject met bestuurder, school en verenigingen hebben we in zeer korte tijd binnen budget een prachtig gebouw gerealiseerd voor de kleine kern Molenschot.  

Wat vind je het leukst aan je werk?

Het leukste vind ik om uiteindelijk iets te realiseren waar mensen blij mee zijn, zoals de MFA. En waar ik nu mee bezig ben de kunstgrasvelden in Baarle-Nassau. Het is leuk om dit vaak samen met die partijen op te pakken en te komen tot het gewenste resultaat.

Daarnaast vind ik het leuk om verschillende projecten te doen. De diversiteit in mensen, opdrachtgevers en natuurlijk de inhoud maakt het erg leuk. Door alle ervaringen in projecten weet ik van heel veel een klein beetje.

Wat is volgens jou echt kenmerkend / karakteristiek voor Accent adviseurs?

Karakteristiek voor Accent adviseurs vind ik de betrokkenheid van de mensen bij de dingen die ze doen. We doen niet zomaar opdrachten zonder dat we daar een goed gevoel bij hebben. We zoeken naar het hoe en waarom en kijken naar de omgeving. Is de vraag of opdracht waar we mee bezig zijn juist of spelen er ander zaken? De vraag achter de vraag en daarbij het zoeken naar de juiste oplossing is kenmerkend voor Accent adviseurs.

Wil je meer weten over Job? Kijk eens op onze website

Meer nieuws

Nooit een nieuwsbericht missen?

We houden u graag op de hoogte. Meld u aan en ontvang het laatste nieuws van Accent adviseurs via email.

Accent adviseurs voor goed

het antwoord op omgevingsvraagstukken