Nieuwe directie Accent adviseurs

2020 was een bijzonder jaar! Het jaar van ons 15 jarig bestaan.
1 april 2005 startten wij ons bureau met zes adviseurs met expertises op gebied van civiele techniek en verkeer. Nu 15 jaar later hebben wij ons ontwikkeld tot een bureau dat de meest uiteenlopende omgevingsvraagstukken oppakt op het gebied van Mobiliteit, Ruimtelijke Ordening, Omgevingsmanagement en Civiele techniek. Daarnaast geven we vorm aan participatie- en communicatieprocessen. Ons team bestaat inmiddels uit twintig enthousiaste en bekwame adviseurs en projectleiders. Plezier en lol in ons werk staat nog steeds voorop.

Met het oog op de ontwikkeling, het verwezenlijken van onze ambities en het toekomstbestendig maken van Accent adviseurs hebben we ervoor gekozen om organisatorisch een aantal veranderingen door te voeren. Met ingang van 1 januari 2021 start een nieuwe directie bestaande uit Frank van der Putten en Marcel Brands. Beiden zijn al geruime tijd werkzaam binnen Accent adviseurs. Frank heeft ruime vakinhoudelijke ervaring op het gebied van Ruimtelijke Ordening en het leiden van een stedenbouwkundig adviesbureau. Marcel heeft ruime ervaring op het vlak van omgevingsmanagement en was geruime tijd directielid bij Waterschap De Dommel.

Frank en Marcel nemen de dagelijkse leiding over van ons, de oprichters en eigenaren. Wij blijven wel actief en intensief betrokken maar doen een stap terug in de dagelijkse leiding. Met deze ontwikkeling zal er voor u als opdrachtgever niet veel veranderen.

U kunt blijven rekenen op onze bevlogenheid, betrokkenheid, gedrevenheid en resultaatgerichtheid.
Vol vertrouwen de toekomst tegemoet.

Accent adviseurs Voor Goed!

Alex van den Heijkant, Gert-Jan Willems, Paul van Eck en Roy Cornelissen

Meer nieuws

Nooit een nieuwsbericht missen?

We houden u graag op de hoogte. Meld u aan en ontvang het laatste nieuws van Accent adviseurs via email.

Accent adviseurs voor goed

het antwoord op omgevingsvraagstukken