“Onze adviseur” Cristian Timmermans

Wat doe je bij Accent adviseurs?

Accent adviseurs geeft antwoorden op complexe en integrale omgevingsvraagstukken. Ik doe dit in de rol van projectleider. Ik organiseer en begeleid projecten in de fysieke leefomgeving van A tot Z.

Hoe lang werk je bij Accent adviseurs?

Ik ben direct na de oprichting van Accent adviseurs in dienst gekomen als eerste personeelslid. Afgelopen april heb ik mijn 15-jarig dienstverband mogen vieren. Een periode die voorbij is gevlogen.

Op welk project ben je het meest trots?

Er zijn veel projecten waar ik goede herinneringen aan heb en zeker ook trots ben op de bijdrage die ik eraan heb mogen leveren. Het meest trots ben ik toch wel op een project in de gemeente Deurne, de herinrichting van het oude centrum. Dat project heb ik namens de gemeente Deurne als projectleider ‘aan elkaar mogen regelen’. Een project met veel verschillende disciplines en belangen. Ik moest heel veel ballen in de lucht houden, maar uiteindelijk is het me goed gelukt om het project uit te voeren binnen alle gestelde kaders. Was het meer geluk of wijsheid? Achteraf gezien toch echt wel het laatste.

Wat vind je het leukst aan je werk?

De diversiteit aan werkzaamheden. Ik combineer externe en interne opdrachten, oftewel detacheringen op locatie en projecten op ons eigen kantoor in Eindhoven of vanuit huis. Een prettige mix van projecten, opdrachtgevers, locaties en collega’s.

Wat is volgens jou echt kenmerkend / karakteristiek voor Accent adviseurs?

Een professionele organisatie waar je alle verantwoordelijkheid krijgt om je projecten in te richten en te organiseren, maar tevens de ruimte en kansen krijgt jezelf te ontwikkelen en te blijven groeien. Maar bovenal een organisatie waar lol en plezier een belangrijke plaats heeft.

Wil je meer weten over Cristian? Kijk eens op onze website

Meer nieuws

Nooit een nieuwsbericht missen?

We houden u graag op de hoogte. Meld u aan en ontvang het laatste nieuws van Accent adviseurs via email.

Accent adviseurs voor goed

het antwoord op omgevingsvraagstukken