Stikstofregistratiesysteem in werking vanaf 24 maart 2020

Het stikstofregistratiesysteem is vanaf 24 maart in werking! Dit via het principe “wie het eerst komt, het eerst maalt”. Ons advies is om uw woningbouwaanvraag meteen in te dienen op de eerste dag dat het registratiesysteem open is! De beschikbare depositieruimte is beperkt en wordt bovendien eerst beschikbaar gesteld aan woondealprojecten en grote woningbouwprojecten (>100 woningen). De overige aanvragen voor woningbouw worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Het is dus belangrijk om uw aanvraag zo snel mogelijk in te dienen.
Accent adviseurs is u graag behulpzaam bij het indienen van een aanvraag hiervoor.

Voor vragen hierover neem contact op met Frank van der Putten op 06-10208774 of via frankvanderputten@accentadviseurs.nl

Meer nieuws

Nooit een nieuwsbericht missen?

We houden u graag op de hoogte. Meld u aan en ontvang het laatste nieuws van Accent adviseurs via email.

Accent adviseurs voor goed

het antwoord op omgevingsvraagstukken