Samen komen we door de coronacrisis!

De landelijke maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus treffen ons allemaal.
Eén ding is zeker, we moeten dit samen oplossen. Op ons kantoor in Eindhoven is er minimale bezetting tijdens kantooruren. Voor adviesopdrachten en de verschillende overleggen zijn wij over geschakeld op virtuele bijeenkomsten. (Teams en Skype).

Niemand weet hoe het verloop van deze crisis zal gaan, ook wij niet. We doen er alles aan om de projecten en adviesopdrachten door te laten lopen. Ook nieuwe initiatieven en projecten zijn in deze situatie van harte welkom. Deze periode geeft wellicht ruimte om zaken op te pakken die om verschillende redenen al langer stilliggen. Andere projecten kunnen in deze periode sneller worden uitgevoerd.

Heeft u vragen of wilt u gewoon vrijblijvend sparren, twijfel niet en bel één van onze adviseurs.

Meer nieuws

Nooit een nieuwsbericht missen?

We houden u graag op de hoogte. Meld u aan en ontvang het laatste nieuws van Accent adviseurs via email.

Accent adviseurs voor goed

het antwoord op omgevingsvraagstukken