Vaststelling bestemmingsplan Diepveldenweg

Op 20 februari stelde de gemeenteraad van Bergeijk het bestemmingsplan voor de Diepveldenweg voor het deel op Bergeijks grondgebied vast. De gemeenteraad van Eersel deed dit op 3 maart met het bestemmingsplan voor het deel op grondgebied van de gemeente Eersel.

Met deze vaststellingen is een belangrijke stap gezet in de verdere realisatie van deze nieuwe weg die onderdeel uitmaakt van het Gebiedsakkoord Grenscorridor N69. De gemeente Bergeijk, de gemeente Eersel en de Provincie Noord-Brabant werken samen aan de realisatie van deze weg. Accent adviseurs is intensief betrokken bij de voorbereiding en uiteindelijke realisatie van deze weg. Wij verzorgen het proces- en projectmanagement en hebben de beide bestemmingsplannen opgesteld.

Via deze link kunt u zien waar de nieuwe weg komt te liggen.

Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact op met Frank van der Putten via frankvanderputten@accentadviseurs.nl of met Roy Cornelissen roycornelissen@accentadviseurs.nl

 

Meer nieuws

Nooit een nieuwsbericht missen?

We houden u graag op de hoogte. Meld u aan en ontvang het laatste nieuws van Accent adviseurs via email.

Accent adviseurs voor goed

het antwoord op omgevingsvraagstukken