Onze maatregelen rondom het coronavirus

Beste relatie,

De landelijke maatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus treffen ook de wijze waarop wij onze opdrachtgevers van dienst kunnen zijn. Wij werken daar volledig aan mee. Ons kantoor op Eindhoven Airport is gesloten voor derden. Vooralsnog gelden onze interne maatregelen tot 6 april, waarbij we de lijn van de regering volgen.

Op ons kantoor in  Eindhoven is er minimale bezetting tijdens kantooruren. Voor adviesopdrachten en de verschillende overleggen zijn wij over geschakeld op teleconferencing. Onze adviseurs werken vanuit hun eigen huis. Daarbij vragen wij uw begrip dat diverse adviseurs nu ook meester of juf zijn geworden. Het streven is en blijft om onze dienstverlening onverminderd doorgang te laten vinden. Indien een opdrachtgever iemand ‘live’ wil ontmoeten, nemen we de omgangsregels van het RIVM in acht.

We hopen op deze wijze de werkzaamheden zoveel mogelijk door te laten gaan, maar contact met anderen te vermijden. Indien u vragen heeft over wat dit voor u betekent, aarzel dan niet om te bellen met uw contactpersoon binnen Accent adviseurs.

Voor elkaar, voor goed.

Meer nieuws

Nooit een nieuwsbericht missen?

We houden u graag op de hoogte. Meld u aan en ontvang het laatste nieuws van Accent adviseurs via email.

Accent adviseurs voor goed

het antwoord op omgevingsvraagstukken