Vacature (Junior) Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling

Accent adviseurs

Al meer dan veertien jaar werkt Accent adviseurs proactief, en bewust van de context, aan de uitdagingen van onze opdrachtgevers. Vanuit onze kennis en vaardigheden op het gebied van management en advies hebben we ons ontwikkeld tot een betrouwbare sparringpartner. Vanuit Brainport Eindhoven bestrijken wij Zuid-Nederland, waar we voornamelijk werken in Brabant en Limburg. Ons kantoor is gevestigd op Eindhoven Airport. Wij werken ook regelmatig vanaf de locaties van onze opdrachtgevers.
Wij zijn generalisten met ervaring en visie op maatschappelijke thema’s en ontwikkelingen in de fysieke leefomgeving. Je kunt daarbij denken aan ruimte, mobiliteit, infrastructuur, bouwen, duurzaamheid, sport, cultuur, onderwijs, wonen, werken, recreëren en winkelen.
Om antwoord te blijven geven op de omgevingsvraagstukken van onze opdrachtgevers zoeken wij een (junior) adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling ter uitbreiding van ons bestaande team.

De functie

Als (junior) adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling adviseer je onze opdrachtgevers over uiteenlopende ruimtelijke vraagstukken. Het betreft voornamelijk stedelijke ontwikkelingen, zoals in- en uitbreidingslocaties, centrumplannen en herontwikkelingen van bestaand stedelijk gebied. De werkzaamheden bestaan uit advisering over deze ruimtelijke vraagstukken, in combinatie met het opstellen van ruimtelijke onderbouwingen en bestemmingsplannen. De functie is voor minimaal 32 uur per week.

Als (junior) adviseur heb je een eigen mening en visie op de opgaven voor de fysieke leefomgeving. Je adviseert onze opdrachtgevers over uiteenlopende vraagstukken. Deze variëren van beleidsanalyse tot probleemverkenning, van locatiestudie tot strategisch advies, van inhoudelijk vraagstuk tot juridisch advies. De projecten gaan over thema´s in de volle breedte van ruimtelijke vraagstukken. De nadruk van de werkzaamheden ligt voornamelijk bij het adviseren over, en het opstellen van bestemmingsplannen en ruimtelijke onderbouwingen. Afhankelijk van je ervaring en ontwikkeling ga je ook zelfstandig als projectleider aan de slag. De projecten staan vaak in de spotlight van politiek en inwoners. De functie is voor minimaal 32 uur per week.

Profiel van de (junior)adviseur

Wij zijn op zoek naar een (junior) adviseur met het volgende profiel:

  • je hebt minimaal één jaar ervaring in het werkveld ruimtelijke ordening
  • je hebt een ondernemende instelling
  • je bent breed georiënteerd
  • je ziet uitdaging in inhoud én proces
  • je bent betrokken bij opdrachtgevers
  • je pakt regie in het proces
  • je communiceert makkelijk en rapporteert helder
  • je hebt minimaal een afgeronde HBO-achtergrond op het gebied van ruimtelijke ordening/ planologie.

Ons aanbod

Wij bieden je een professionele, informele en vooral ook leuke werkomgeving. Accent adviseurs heeft een gezonde ambitie. Er is ruimte voor je eigen visie en ontwikkeling als adviseur. Je kunt rekenen op een marktconforme beloning en een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Onderdeel daarvan is een prestatiebeloning waarbij we rekening houden met jouw ontwikkeling en prestaties.

Interesse

Spreekt dit je aan en wil je ons team versterken? Dan ontvangen we graag een motivatie en je CV. Deze kun je mailen naar: secretariaat@accentadviseurs.nl.
Wil je eerst meer informatie, bel dan met Frank van der Putten op 06 – 10 20 87 74.

Meer nieuws

Nooit een nieuwsbericht missen?

We houden u graag op de hoogte. Meld u aan en ontvang het laatste nieuws van Accent adviseurs via email.

Accent adviseurs voor goed

het antwoord op omgevingsvraagstukken