Mobiliteit in de Kempen

Een regio waar fiets, openbaar vervoer en auto elkaar aanvullen. Die over de weg, het spoor en door de lucht uitstekend is verbonden met de rest van de wereld. Dat is waar Zuidoost-Brabant naar streeft. Om de mobiliteit in de Kempen op dat niveau te krijgen, is er in 2016 een Bereikbaarheidsagenda voor Zuidoost-Brabant opgesteld met diverse projecten. Voor de Kempengemeenten gaat het om ruim 30 projecten. Vanaf nu kunt u al de informatie over deze projecten gemakkelijk terugvinden op de website www.mobiliteitindekempen.nl . De website is ontwikkeld door de gemeentes Bergeijk, Bladel, Eersel en Reusel-De Mierden. Via deze website kunt u op de hoogte blijven van verschillende mobiliteitsprojecten. U kunt er lezen waar de projecten over gaan, wat ze voor u betekenen en wanneer ze onderzocht of uitgevoerd worden.

Onze rol bij het opzetten van deze site was het begeleiden van de gemeentes en het opstellen en samenstellen van teksten en inhoud.

Meer nieuws

Nooit een nieuwsbericht missen?

We houden u graag op de hoogte. Meld u aan en ontvang het laatste nieuws van Accent adviseurs via email.

Accent adviseurs voor goed

het antwoord op omgevingsvraagstukken