Smartwayz – Een innovatief mobiliteitsprogramma

Samenwerken aan slimme oplossingen

Het gaat goed met de economie in Nederland en vooral in de regio Eindhoven. Nergens is de groei zo sterk als in deze regio. Consumenten geven meer uit. Dit betekent drukke winkels, volle terrassen, maar ook meer personenauto’s en meer vrachtwagens op de weg. Een goede bereikbaarheid en doorstroming van het verkeer zijn voor de slimste regio van essentieel belang, voor het vestigingsklimaat, de leefbaarheid en de internationale handel. Onder de vlag van SmartwayZ.NL werken overheden, markt- en kennispartijen en andere belanghebbenden intensief samen om de doorstroming van het verkeer te verbeteren in Zuid-Nederland en om de innovatie te stimuleren in deze slimme regio.

Klik hier om naar de site van Smartwayz te gaan.

Meer nieuws

Nooit een nieuwsbericht missen?

We houden u graag op de hoogte. Meld u aan en ontvang het laatste nieuws van Accent adviseurs via email.

Accent adviseurs voor goed

het antwoord op omgevingsvraagstukken